Glaswerken

Het plaatsen van glaspartijen in nieuwbouwwoningen, winkelruimtes en renovatieprojecten blijft populair: dankzij de doorzichtige of doorschijnende uitvoering, creëert u een bijzondere sfeer in uw woning of gebouw. Ruimtes ogen bovendien groter en lichter en dankzij de uitvoering met gehard veiligheidsglas hoeft u zich niet de minste zorgen te maken over de duurzaamheid van uw glazen deuren of over de veiligheid van uw medebewoners.

ALLES VOOR UW BADKAMER

Ook in het kader van een nieuwe spiegel of uw nieuwe douche kunt u RDG Team inschakelen voor het uitvoeren van goede glaswerken. Gaat u voor een oplossing in helder glas, gezandstraald glas of figuurglas of verkiest u een volledig gesloten douchecel? 

Voordelen van het werken met RDG Team:

Enkele realisaties in Glaswerken

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Wenst u meer informatie over onze producten en diensten? Dan kan u bij ons steeds terecht!

Onze werkwijze

Omdat we het belangrijk vinden dat u weet met wie u zaken doet, geven we u graag een inkijk in onze werkwijze.

Alles begint natuurlijk met een gesprek waarin we op zoek gaan naar uw wensen en noden. Op die manier zijn we er later zeker van dat het afgeleverde product voldoet aan wat u vooraf verwachtte.

Hierna gaan we aan de slag en maken we een eerlijke, transparante en marktconforme offerte op. Elk aspect van het werk krijgt zijn plek in de offerte zodat u perfect op de hoogte bent van wat we uitvoeren en wat u ervoor betaalt.

Na goedkeuring van de offerte gaan uw bestelde producten in productie. Wij geven een zo goed mogelijke benadering van wanneer we uw producten verwachten

Na levering van de bestelde producten gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Wij streven ernaar een zo goed mogelijk eindresultaat neer te zetten. Bovendien laten wij de werf steeds proper achter.

Heeft u na de oplevering nog vragen of problemen? Ook dat is geen probleem voor ons. U kan namelijk bij ons terecht voor een uitmuntende service na verkoop.

U kan genieten van uw producten want u weet dat u bij ons in goede handen bent. 

Heeft u verdere vragen of wenst u een offerte aan te vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!